Actividades Extraescolares

COM SONA L´ESO 2019

Publicado: Domingo, 05 Mayo 2019

Un any més l´IES Macià Abela participarà en el musical COM SONA L´ESO.

com sona leso

I MARATÓ DE DRETS HUMANS

Publicado: Domingo, 05 Mayo 2019

MARATO WEB

GEOLOIESMA

Publicado: Sábado, 27 Abril 2019

GEOLOIESMA WEB

L´amor que li tenim a la nostra Serra és un signe d´identitat de l´IES Macià Abela, mostra d´aixó és El Club de Muntanya que porta funcionant molts anys gràcies  al nostre company Josep Antoni Aznar.

Peró enguany, hem anat més lluny, i el dia 12 d´abril vam celebrar el       "I GEOLOIESMA", i vam anar tot l´alumnat i professorat a la Serra, amb una activitat basada al Geolodia de la UA, que ens ha permet passar un bon dia en convivència i vam contagiar l´estima i el coneiximent de la natura a l´alumnat, que també ho va passar molt bé.

5 D´ABRIL DIA INTERNACIONAL DE L´ESPORT

Publicado: Sábado, 27 Abril 2019

DIA DEPORTE WEB

 L'IES Macià Abela es va unir el passat 5 d'abril a la iniciativa de la Fundació Trinidad Alfonso i la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Ciència, que té com a finalitat promoure la pràctica de l'esport.

Va ser un dia molt actiu, en el qual des de primera hora del matí l'alumnat va envair el carrer, i molts fins i tot, van venir amb bicicleta o patins, aprofitant que el carrer estava tallat. Quin luxe poder prendre el carrer per a fer esport!!!!
A més durant 3 hores l'esport va inundar tot el centre, doncs tot l'alumnat i professorat vam poder practicar algun esport: bàsquet, badminton, tai chi, petanca, rugbi, escacs, colpbol...
Vam tenir la col·laboració d'Amparo de "Unodanza", d'Obdulia Rodríguez, i de "Elx Rugbi club". Moltes gràcies a tots i totes per la vostra participació i ajuda.
També vam rebre la visita de l'alumnat de 6t del col·le veí CEIP Francesc Candela, que es van poder unir a les activitats programades.
Una saludable experiència que segur que repetim en futures edicions.

8 Marzo, día de la mujer

Publicado: Martes, 26 Marzo 2019

En l'IES MACIA ABELA ens unim al moviment feminsita del 8 m i commemorem el Dia Internacional de la Dona amb dues activitats.
Una va ser una foto col·lectiva de tot l'alumnat i professorat del centre, en la qual portàvem globus de color violeta.
I també un mural 8m en el qual tots i totes vam poder deixar les nostres idees, reflexions i eslògans sobre el feminisme, de la iguladad i de la violència de gènere

8m opt

VII CONCURSO ROBÓTICA MÓVIL

Publicado: Miércoles, 20 Febrero 2019

Los alumnos de tecnología en una actividad que realizaron en Alcoy el día 1 de febrero.

Participaron en el  VII CONCURSO ROBÓTICA MÓVIL que consistía en realizar prácticas reales utilizando los robots programables de LEGO, en la Universidad Politécnica de Alcoy.

Captura de pantalla 2019 02 20 a las 20 opt 2

 

VIAJE A PARÍS

Publicado: Miércoles, 20 Febrero 2019

Del sábado 9 al martes 12 de febrero  un grupo de alumnos y alumnas de la optativa de Francés han participado en un viaje único a París, en el que han podido visitar los lugares más icónicos de la capital francesa, además de disfrutar de un día en los parques de Disneyland París y Disney Studios. 

Las vivencias que han compartido junto con alumnado del IES Canónigo Manchón, les acompañaran toda su vida. A sido un viaje lleno de experiencias nuevas, de momentos irrepetibles, y de mucha magia. 
 
Captura de pantalla 2019 02 20 a las 20 opt
 
 

SANTO TOMÁS - 2019

Publicado: Lunes, 18 Febrero 2019

El dia 1 de febrer vam celebrar el dia de Sant Tomas. Com tots els anys cada departament va organitzar un taller d\\\'activitats relacionat amb la seua matèria i a més enguany hem considerat la temàtica \\\"el món del cinema\\\", per tant, des de cada departament es van triar un gènere cinematogràfic o  una pel·lícula, i a partir d\\\'aqueixa idea elaborar al taller, activitat, concurs, degustació gastronòmic... la imaginació al poder!!!

Va haver un poc de tot: música, catifa roja, balls, esports, concursos, font de xocolata, photocall... I molta il·lusió per part del professorat i alumnat.
 
Captura de pantalla 2019 02 18 a las 18 opt
 
 

San Silvestre IESMA+

Publicado: Lunes, 18 Febrero 2019

El día 21 de diciembre para despedir las clases, se celebró la primera San Silvestre IESMA+, en la cual participaron alumnos/as y profesorado. 

La participación ha sido un éxito, y los beneficios de  la carrera irán destinado a la ONG del centro ASERRA.
Muchas gracias a todos/as por participar 
 
Captura de pantalla 2019 02 18 a las 17 opt 3

CONCURSO Decoración Navideña

Publicado: Lunes, 18 Febrero 2019
 

El dia 21 de desembre els alumnes  del centre organitzats per tutories, van participar en un concurs que consistia a decorar els arbres i tanques de l\'institut amb motius nadalencs. Però no valia portar els adorns, si no que van haver de confeccionar-los ells i elles utilitzant materials com el paper, espart, trapillo, i materials reutilitzats.
Els  les tutories guanyadores del concurs van gaudir d\'un esmorzar en grup amb el seu tutor/tutora.

Enhorabona a tots per participar. 

Captura de pantalla 2019 02 18 a las 17 opt

VIOLETA CON LOS CINCO SENTIDOS

Publicado: Martes, 11 Diciembre 2018

La actividad "violetas con los 5 sentidos",es un taller diseñado  y llevado a cabo por Ester Garcia, de la asociación feminista municipal Isabel Alfonso Candela, que se ha realizado con los alumnos de 4º ESO durante 2 sesiones cada grupo, comenzó el 11 de noviembre y acabó el 4 de diciembre. Consiste en un taller en el cual a través de los 5 sentidos (vista, oído, gusto, olfato y tacto) tratan de romper los estereotipos que asociamos a cada uno de los sexos, y dar a conocer las historias de mujeres que con su vida y sus historias han supuesto un ejemplo en el camino de conseguir la igualdad de géneros.

 

Captura de pantalla 2018 12 11 a las 18 opt 2

ACTIVIDAD DIVERSIDAD FUNCIONAL

Publicado: Martes, 11 Diciembre 2018

El pasado 4 de diciembre se celebró un partido de basket en silla de ruedas que jugaron UCAM-Elche, y asistieron de público los alumnos de 1º ESO y 2º ESO E de nuestro centro. La actividad tenia como finalidad conmemorar el día mundial de la diversidad funcional, que fue el pasado 3 de diciembre y sensibilizar al alumnado de la problemática social, además de ver un ejemplo de superación.

Captura de pantalla 2018 12 11 a las 18 opt